Rene – Werkvoorbereider

Inmiddels werk ik alweer 14 jaar bij Spitters. Ik ben destijds via het uitzendbureau bij Spitters terecht gekomen.
De ongedwongen en vrije sfeer die mij destijds aansprak is eigenlijk altijd gebleven.
Ik heb veel vrijheid in mijn werkzaamheden ervaren en dat vind ik nog steeds super fijn.

Door de jaren heen is er natuurlijk veel verandert. In positieve zin. Het team werd groter, processen werden beter en veel werk werd gedigitaliseerd.
Die verandering was ook noodzakelijk. De organisatie van vroeger was niet berekend op de hoeveelheid en de omvang van het werk.
Ondanks de groei zijn we nog steeds vrij plat en is de cultuur grotendeels behouden gebleven.
Er is weinig hiërarchie en er heerst een echte “ons kent ons” cultuur. We doen serieus werk, maar er is veel ruimte voor humor.

In mijn rol als werkvoorbereider heb ik veel verantwoordelijkheden, omdat ik werk voor verschillende projecten in de regio.
Die afwisseling vind ik uitdagend en is wel aan mij besteed!
In het verleden was ik werkzaam voor onze VodafoneZiggo tak. Na verloop van tijd had ik behoefte aan een nieuwe uitdaging.
Spitters heeft me de kans gegeven aan de slag te gaan voor onze glasvezelprojecten. Daar ben ik nog steeds erg blij mee.
Uiteindelijk zou ik graag de rol van projectleider op mij nemen. Door mee te kijken met mijn collega projectleiders leer ik veel praktische dingen.
Ook heb ik 2 modules van de Post HBO Telecom Business & Management gevolgd. Het is fijn dat mij de kans wordt geboden mezelf op deze manier te ontwikkelen.

Ik ben werkzaam op 1 van onze projectlocaties en werk samen met verschillende projectleiders en uitvoerders. De samenwerking in ons team is perfect!
Ik werk met mensen die weten wat ze doen, die iets van elkaar aan kunnen nemen en voor elkaar over hebben. We liggen goed met elkaar en hebben daarom veel lol.

Ondanks dat ik niet vaak op ons hoofdkantoor in Waalre kom blijft het gevoel bij Spitters te horen wel bestaan.
Het is een jonge en enthousiaste club. Onze directie is niet “standaard”. Ook met hen kun je lachen. Ik zal hier niet snel weggaan!