Mayke – Engineer

Toen ik net was afgestudeerd werd ik door een detacheerder gewezen op de vacature van Glasvezel Engineer bij Spitters.
Ik heb product ontwerp gestudeerd en vond deze functie aanvankelijk niet aansluiten bij mijn opleiding of kennis.
Nadat ik de website van Spitters bekeken had was ik echter toch nieuwsgierig.
Tijdens de kennismaking proefde ik de leuke sfeer en Spitters leek mij hierdoor de perfecte omgeving om werkervaring op te doen.

Vanaf dag 1 ben ik erg goed begeleid. Spitters heeft mij alle handvaten gegeven om te leren en te groeien. Hun aanpak hierin is erg persoonlijk en dat vind ik heel fijn.
Natuurlijk moet je wel wat technische kennis en affiniteit hebben, want de materie is soms pittig.
Maar ik hou wel van een uitdaging en wil alles graag begrijpen. Ik heb het gevoel dat er een hele nieuwe wereld voor mij open is gegaan!

Wat ik vooral heel erg mooi vind is dat Spitters veel ruimte biedt voor ontwikkeling. Ik heb uitdaging nodig om gemotiveerd te blijven.
Daarom heb ik bij het management te kennen gegeven dat ik graag duaal een opleiding wilde gaan volgen.
Mijn managers waren enthousiast over mijn ambities en wilden graag meewerken. Zij hebben mij de ruimte, tijd en financiën geboden om mijn ambities waar te maken.

De hele organisatie is lekker laagdrempelig! Ik kan bij iedereen aankloppen met een vraag. Binnen mijn team, maar ook daar buiten.
Iedereen wilt heel graag vooruit en is dan ook altijd bereid een ander te helpen. Dit maakt dat ik mij bij Spitters heel erg op mijn plek voel.