Marcel – Projectleider

Wat mij het meeste bijstaat van mijn sollicitatiegesprek bij Spitters is het aanstekelijke enthousiasme van algemeen directeur Berry. Spitters is een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dat sprak mij aan.

Het meest uitdagende aan mijn functie als projectleider is het zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen.
Te zorgen dat ons team ook echt een goed team is en dat er balans is tussen hard werken en gezelligheid.
Het leukste aan mijn rol vind ik het samenwerken met verschillende betrokkenen, zoals onze onderaannemers, en het maken van strakke planningen.
Ik vind het mooi als we achteraf kunnen zeggen “het is gegaan zoals we het hebben bedacht”. Een goed resultaat geeft een gevoel van trots.

De samenwerking in het team is super goed. Er is evenwicht. Iedereen weet wat hij / zij moet doen, helpt elkaar en springt bij wanneer nodig.
Er heerst een echt team gevoel; We maken het samen!|
Binnen Spitters wordt er wel eens gezegd dat wij de gezelligste project locatie zijn. Sommige collega`s komen speciaal voor de vrijdagmiddagborrel naar Den Bosch 😉
We werken hard, maar nemen soms ook 15 minuten om even een balletje te trappen. Dat houdt het leuk.

Spitters is een bedrijf waar veel ruimte is voor ontwikkeling en waar je als medewerker ook echt mee mag denken.
Natuurlijk word je ingewerkt, maar je wordt ook vrij snel los gelaten en krijgt veel vrijheid in de uitvoer van je werkzaamheden. Zo leer je toch het meest.
Nieuwe medewerkers worden niet lang aan het handje meegenomen. Er wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.
Proactieve werknemers met goede ideeën passen dan ook het beste in onze organisatie.
Als je wilt leren en jezelf wilt ontwikkelen dan krijg je hiervoor alle ruimte. Zo volg ik momenteel de Post HBO Telecom & Business Management.

Wat ik tenslotte uniek vind aan Spitters is de mate waarin de directie nog steeds betrokken is bij de werkvloer. Dat zie je niet snel bij organisaties van onze omvang!