Anita – Werkvoorbereider

Van zelfstandig ondernemer terug in loondienst…Mijn vader zei altijd: ‘als je werkt alsof het je eigen onderneming is dan zul je vruchten oogsten’.

Door de coronacrisis liepen de werkzaamheden van mijn eigen reclame-projectbureau terug. Hierdoor voelde ik mij genoodzaakt op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.
Alhoewel ik nog maar kort bij Spitters werk gaat mijn connectie met Spitters, als mede-initiatiefnemer van het glasvezelnetwerk in Venray, jaren terug.
Zodoende stond ik nog in contact met Ad Baartmans (Commercieel directeur), welke een mooie aanbeveling op mijn LinkedIn profiel had geschreven.
De afsluitende opmerking in zijn aanbeveling inspireerde mij zodanig dat ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een open sollicitatie te sturen.

Natuurlijk was het wel even wennen, van een eigen onderneming naar werken in loondienst. Maar ondanks de grote verandering twijfel ik er niet aan dat ik de juiste beslissing heb genomen.
Ik kende al een heel aantal personen binnen de organisatie en was, door mijn samenwerking met Spitters op het project in Venray, bekend met de materie.
Dat maakt dat ik vrij snel in mijn nieuwe functie heb kunnen aarden. Het warme bad waar ik bij het projectteam in terecht ben gekomen,
de prettige contacten met mijn collega’s en de samenwerking met diverse externe partijen geven mij uitdaging, vrijheid en zorgen voor een gezonde dosis positieve energie.
Spitters maakt een enorme groeispurt door.  Al ken ik nog lang niet al mijn collega’s, als ik iemand aan telefoon krijg dan lijkt het of we elkaar al jaren kennen.
Het voelt als de ‘Spitters-familie’.

Werken bij Spitters kun je vergelijken met een teamsport. Alleen krijg je niets klaar, maar als team behalen we prachtige resultaten.
Samenwerken en met elkaar meedenken is belangrijk en dat gaat binnen ons team als vanzelfsprekend. Domme vragen bestaan niet.
Elkaar helpen is normaal en zodra iemand druk is dan biedt een collega de helpende hand. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden,
maar doordat iedereen open staat voor elkaars werk is een helpende hand snel geboden.
Ik heb het gevoel dat er bij Spitters ruimte is voor groei en ontwikkeling. Ik houd van uitdagingen en ben dan ook benieuwd wat voor moois er binnen Spitters nog op mijn pad gaat komen.