Spitters uit Waalre krijgt wederom een mooie opdracht!

Nadat recent is begonnen met de uitrol van het glasvezelnetwerk in opdracht van Kempenglas (buitengebieden van Moergestel, Bladel, Reusel/de Mierden en Oirschot) heeft Spitters nu ook de opdracht verworven van de Coöperatie Midden-BrabantGlas.

Op 7 juli jl. hebben namelijk de Algemene Leden Vergaderingen van de Coöperaties GroenewoudGlas, LangstraatGlas, Baarle-NassauGlas en GilzeEnRijenGlas  een  “Go” gegeven voor de aanleg van het glasvezelnetwerk.

De 4 lokale coöperaties die samen Midden-BrabantGlas vormen, hielden in week 27 hun ledenvergaderingen. Voor de coöperaties was dit een belangrijke stap: er werd gestemd over het aangaan van overeenkomsten die de start van de aanleg van glasvezel in het buitengebied mogelijk gaan maken.

Op vier avonden konden de leden hun stem uitbrengen over de voorstellen van het bestuur. Ruim 900 leden brachten hun stem uit. Bijna unaniem kregen de coöperaties het groene licht om aan de slag te gaan met de aanleg van glasvezel.

Maar liefst vijf aannemers werd gevraagd een aanbieding te doen.

Het gerenommeerde aannemersbedrijf Spitters uit Waalre heeft de opdracht uiteindelijk gegund gekregen. Spitters is uiteraard zeer content met deze uitverkiezing.

Share