Spitters gaat glasvezelnetwerk buitengebied Gilze en Rijen aanleggen

Glasvezelcoöperatie GilzeEnRijenGlas heeft aannemer Spitters uit Waalre gecontracteerd voor de aanleg van haar glasvezelnetwerk in het buitengebied van de gemeente Gilze en Rijen (Noord-Brabant).

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de coöperatie werd akkoord gegeven voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van Gilze en Rijen. Op 14 november werd de financieringsovereenkomst voor het project ondertekend. De volgende stap was het verstrekken van de opdracht aan een aannemer.

Vrijdag 18 november 2016,  kon de overeenkomst tussen aannemer Spitters en de coöperatie gesloten worden. Twee bestuurders van Midden-BrabantGlas, voorzitter Joost Bol en Penningmeester Johan Martens, twee bestuurders van GilzeEnRijenGlas, voorzitter Peter Wouters en vice-voorzitter Antonet Krol-Graat en directeur van Spitters, Ad van Ginneken zetten tijdens een feestelijke bijeenkomst in Bavel hun handtekening onder de overeenkomst.

De aanlegwerkzaamheden die nodig zijn voor het glasvezelnetwerk gaan binnenkort van start. Op 14 januari 2017 gaat de officiële ‘eerste schop’ in de grond.

foto-tekenen-contract-gilze-rijen

Share