Engineering

Engineering, de weg van niets naar een gedegen netwerk

In onze huidige samenleving zijn tele- en datacommunicatie niet meer weg te denken. Televisie, telefoon, internet en computernetwerken, worden met de dag belangrijker, zowel voor bedrijven als voor de particulier. Het gebruik van internet (datacommunicatie) verdubbeld ieder jaar, reeds zijn er meer dan 10 miljard apparaten die constant via internet met elkaar in verbinding staan, dat zijn er dus meer dan dat er mensen op onze wereld aanwezig zijn.
Televisie met internet mogelijkheden is tegenwoordig ook reeds een gemeengoed. Echter gaan de ontwikkelingen steeds verder en zijn er koelkasten, magnetrons, wasmachines etc. te koop die voorzien zijn van een internetconnectie aansluiting.

Om dit alles te kunnen bewerkstelligen is er een gedegen netwerk benodigd;

Een gedegen netwerk begint bij een goed luisteren naar  u “de opdrachtgever”, het geven van advies, het maken van een pre-ontwerp, het begroten van budgettering.
Hierna komen detailontwerp, aanvragen van instemmingsbesluiten (vergunningen), het produceren van gegevens ten behoeven van de aanleg van het netwerk en uiteindelijk begeleiding van uitvoering en het verwerken van de gegevens van het netwerk zoals het is aangelegd (asbuilt).

Voor dit alles heeft de afdeling engineering van Spitters een dynamische groep enthousiaste ervaren mensen in dienst die expert zijn op dat gebied, voor zowel glasvezel-, coax- (Centrale Antenne Installaties) als hybride-netwerken.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste speciale software die voldoet aan de laatste eisen om deze netwerken te ontwerpen. Door de combinatie van ervaren experts en de software, zijn wij in staat u de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden en u geheel te ontzorgen.
Medewerkers van de afdeling engineering zijn dagelijks bezig met het ontwerpen van deze netwerken en volgen de laatste ontwikkelingen en innovaties op de voet, waardoor kennis gewaarborgd blijft.

De gedachtegang is:
Vanaf de eerste aanzet tot en met de verwerking van het aangelegde netwerk, zullen wij op geijkte momenten met u overleggen, want samen bedenken en bepalen, vergroot de betrokkenheid en begripsvorming tot het plan/ontwerp/gerealiseerd netwerk.

Want het netwerk dat wordt ontworpen/aangelegd, is/wordt per slot uw eigendom.